Nieuws.

OPEN!!

Yes!! We mogen weer open 🙂

Wel met enige restricties voor de volwassenen: Boven de 17 jaar mogen zij niet deelnemen aan een groepsles, wel mogen zij in (meerdere) groepjes van 2 sporten. Tevens is publiek binnen ook niet toegestaan.

30 personen (buiten de instructeurs) is het maximale aantal personen wat binnen mag zijn.

Wat gaat dit betekenen voor onze lessen?

*Deelnemers Taekwondo tot en met 17 jaar gaan weer volgens het normale rooster binnen trainen

*Deelnemers Taekwondo boven de 17 jaar trainen op dinsdag en donderdag op normale tijd los van de groep, in groepjes van 2. Ze doen tevens iets anders dan de anderen. Zaterdag trainen zij (bij droog weer) op het voetbalveld voor de sporthal, om 09.00uur. Bij fikse regen trainen zij binnen om 10.00uur, los vd groep in 2 tallen.

*kickboksers trainen in tweetallen op pads, ieder een andere opdracht (dus ook de fitboxing voorlopig).

Buiten de volwassenen taekwondo op zaterdag, zijn de trainingstijden weer hetzelfde vanaf zaterdag 22-05-2021

Zie hier de maatregelen gesteld door rijksoverheid.nl:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/05/11/stap-2-sportscholen-open-en-buiten-meer-mogelijk

Alle lessen buiten!

Beste leden en ouders,

Vanaf komende dinsdag (06-04) zullen alle lessen buiten plaatsvinden. Wij vinden dat we, in tegenstelling tot online, veel meer leiding kunnen geven en meer kunnen corrigeren.

We hebben 2 locaties, omdat 1 locatie wat verder weg van onze binnenlocatie, heeft deze niet de voorkeur en gebruiken we die alleen bij regen.

Kijk de dag zelf op “weeronline” en zet de instelling op Ridderkerk. Kijk dan bij neerslaggraffiek, bij neerslag trainen wij dus op de “regen”locatie.

Drooglocatie is de parkeerplaats in Bolnes.

Regenlocatie is onder de brienenoordbrug, vlakbij de Bovenstraat 169.

Taekwondo Dinsdag 18.00 – 18.45 en zaterdag 10.00 – 10.45 (volwassenen tkdo en hoge banden om 09.00)

Outdoor workout volw. 11.00 – 11.45

Tot snel!

Link online zaterdag training taekwondo

Beste leden,

Bij slecht weer trainen wij online (regen dus), we kijken in de ochtend op zaterdag op: weeronline, setting ridderkerk. Als deze regen opgeeft, trainen we online met de volgende link:

https://meet.google.com/iwm-pdux-amj van 10.00 tot 10.45

Bij droog weer trainen we buiten en ook iets langer: 09.45 tot 10.45

Volwassenen trainen buiten van 09.00 tot 09.45, zij mogen maar met maximaal 4 tegelijk trainen. Zij kunnen natuurlijk wel online in de les meedoen om 10.00 als het regent.

Tot snel mensen, heb jullie gemist!

Home workout, do it yourself

Hi All,

Hieronder een workout die je thuis kunt doen. Weet je oefeningen niet, google ze even, anders wordt dit bericht veel te lang 😉

1,000 rep bodyweight workout

4 rounds, 25 reps each

push ups

squats

tricep dips

v-ups

lunges, left leg

plank shoulder taps

lunges, right leg

bicycle crunches

mountain climbers

glute bridges

Succes allemaal!! Je kunt eventueel je tijd opnemen en het mij laten weten, of gebruiken om volgende keer wat sneller te zijn.

Online workout volwassenen en Taekwondo

Beste deelnemers,

Vanwege de beperkte tijd, gegeven door zoom, zijn de lessen via google meet. Heel makkelijk! Zo kunnen we eventueel uitlopen in een les, zonder dat ik uit de “vergadering” gesmeten word.

Het Taekwondo is een gezamenlijke les geworden voor alle gradaties, exameneisen zal daar niet meer gedaan worden. Wel techniek, trappen en een beetje conditie om ons voor te bereiden voor de heropening vd gym.

De workout voor volwassenen loopt lekker. Met bezetting uit Beverwaard, Bolnes, Ridderkerk, Rotterdam, zelfs H.I. Ambacht en Barendrecht zijn vertegenwoordigd.

Taekwondo iedere dinsdag:

Alle niveau`s: 18:00 – 18:30 https://meet.google.com/bww-nrcp-prb

Workout volwassenen zaterdag 11.00 – 11.40 https://meet.google.com/vmp-bbxx-tri

Wees op tijd met inloggen!

Tot snel online en hopelijk ook snel weer live!! Houd je dus aan de maatregelen en laten we hier doorheen komen.

Zomerrooster

Beste leden en ouders,

Waar wij normaal gesproken gesloten zijn in de zomervakantie, trainen we nu door. Dit omdat we natuurlijk stil gelegen hebben in april en mei.

We trainen op de dinsdag en zaterdag, donderdag dus niet. In september gaan we weer volgens het normale rooster trainen. Hou dus het nieuws in de gaten, hier kun je dit vinden.

Dinsdag 18.00-19.00 taekwondo allen, 19.00-20.00 kickboksen en cardioboksen (mogelijkheid tot doortrainen/vrij trainen taekwondo)

Zaterdag 10.00-11.00 taekwondo allen, 11.00-12.00 kickboksen en cardioboksen (mogelijkheid tot doortrainen/vrij trainen taekwondo).

We hopen jullie allen snel en vaak te zien in de zomer.

De Sensei

Open na lockdown

Beste leden,

Na een roerige tijd van maatregelen ivm corona, zijn wij in juni weer aangevangen met buitentrainingen.

Inmiddels mogen we per 1 juli weer naar binnen!!! Daar zijn we heel blij mee. Uiteraard blijven bepaalde maatregelen van kracht en zullen wij als sportschool ons hieraan moeten houden.

We zijn in juni met onze dienstverlening gestart, dus ook de contributie is per juni weer ingegaan. Wij verzoeken jullie om netjes de (achterstallige) maanden te voldoen. Wij willen graag als school onze inkomsten weer op gang krijgen en daarmee ook investeren in vernieuwing en groei. tevens trainen wij dit jaar door tijdens de zomer, om zo de verloren maanden in te halen. graag doen we in kwartaal 3 nog een nieuw bandexamen!

We hopen jullie snel weer te zien, het was maar erg saai zonder jullie allemaal!!

Groetjes van de Sensei

Update Coronavirus

Beste leden,

Uiteraard i.v.m. de crisis rondom het Corona virus (Covid-19), is de sportschool gesloten. Heel heftig allemaal hè? Ik hoop dat jullie het een beetje uithouden met alle (wel belangrijke) maatregelen. Zorg in ieder geval voor je ouders, of opa en oma.

Wij proberen onze leden te blijven voorzien van training middels verborgen youtube filmpjes.Tevens gaan wij de Koreaanse benamingen voor taekwondo digitaal aanleveren. Stuur een mail naar martijn@sportschoolkwikkers.nl 

Op deze manier hebben wij direct jouw correcte mailadres. Makkelijk voor verdere communicatie in de toekomst. Wij zullen jouw de documentatie sturen.

Hou in de toekomst de website in de gaten voor nieuws, ontwikkelingen, media en al het andere (examendata, brrrr).

De site is nog in aanbouw, dus hier en daar kloppen de teksten (nog) niet.Blijf het volgen!

Verder hopen wij dat jullie allemaal de richtlijnen van de overheid/RIVM volgen. En dat we jullie zo snel mogelijk gezond weer op de sportschool kunnen begroeten!

www.thanigul.nl
www.sportschoolkwikkers.nl

Taekwondo – kickboxing – ladyboxing – self defense

Recreatief of wedstrijden. Kwaliteit en gediplomeerd